Transport løsninger

 

Her hos SINSIN kan vi løse alle typer af transport-opgaver for dig til den rigtige pris og til den aftalte tid. Vores speciale ligger inden for ekspres-transport, hvor vi har fokus på, at dine varer får den korteste mulige transsittid.

Vi løser såvel store som små transport-opgaver af enhver tænkelig art, og ingen opgave er for lille eller for stor for os. Så om det blot drejer sig om en enkelt palle, der skal fragtes nogle få km fra Kolding til Vejle, eller om du søger en større transportløsning til 14 tons gods fra Aarhus til en udørk i det nordlige England, så er vi klar til at hjælpe dig med en professionel og velplanlagt løsning.

Vi har det nødvendige grej, der skal til, og vores lastbiler er udstyret med lift og el-løftevogn så både læsning og losning klares hurtigt, effektivt og med et smil. Vi har dygtige og erfarne folk bag rattet, og med vores ekspertise får du en transport-løsning, der altid er professionel, og som er klaret til aftalt tid og pris.

SINSIN er desuden SLV godkendt af Trafikstyrelsen til at køre med pakker til og fra de danske lufthavne, så også inden for dette felt kan SINSIN blive din samarbejdspartner.

Vi løser alle opgaver, uanset om det er en Ad hoc-opgave, eller om vi i samarbejde med dig skal finde en længerevarende løsning på en fast opgave. Vi er altid klar til at hjælpe dig med en transport-løsning.

Kontakt os allerede nu, og lad os få en snak om din opgave, og hvordan vi bedst løser den. Ud fra dine ønsker og behov kan vi aftale tid og sted for afhentning og aflevering samt fastsætte en pris på den transport-løsning, der passer på lige netop din opgave.

SINSIN er din garanti for en effektiv og professionel transport.