Studenterkørsel

 

Er du én af de heldige, der bliver student til sommer efter flere års hårdt slid og nu skal ud at fejre det med dine studiekammerater? Den dag bliver en helt særlig dag, og det bliver den fedeste oplevelse, når du og hele klassen skal på studentertur og ud og vifte med huen. Det er derfor vigtigt at få bestilt et køretøj i god tid, så I er sikre på at kunne komme rundt på behørig vis.

SINSIN kan nu tilbyde studenterkørsel for alle typer af studenter. Vores nyindkøbte forvogn er indrettet med bænke, lukkede sider og en fastlåst trappe, og den er godkendt til transport med 32 personer.

Musik skal der selvsagt også til, så vi har koblet 2 store diskotekshøjtalere på, hvor I selv kan styre musikken via bluetooth. Vi har selvfølgelig også sørget for det fedeste diskolys, så der rigtigt kan komme gang i festen.

Hos SINSIN prioriterer vi sikkerheden meget højt. Vi har naturligvis altid styr på syn af lastbilen og kontrolapparatet, og I er alle forsikrede gennem vores forsikring så længe, I er på tur med SINSIN. Før kørslen påbegyndes om morgenen, informerer chaufføren om vores sikkerhedsreglement for alle deltagere, og han er desuden behjælpelig med indstigning og afstigning, så ingen kommer til skade ved trappen. I kan hele turen rundt føle jer trygge i hænderne på vores erfarne og dygtige chauffør.

Kontakt os allerede i dag for at få et uforpligtende tilbud til jeres studenterkørsel. Lad os høre nærmere om jeres planlagte rute, hvilken dato, det drejer sig om, og hvor mange timer I ønsker, turen skal tage inklusiv diverse ophold undervejs. Ønsker I at sprede turen ud over 2 dage, giver vi jer et godt tilbud på dag 2.

Vi kører i hele landet til favorable og konkurrencedygtige priser.

SINSIN er din garanti for en ordentlig og professionel kørsel.